Fri frakt över 499 kr
kr 0

Varukorg

Inga produkter i varukorgen.

No-spread sugar cookies på Margarin

Ingridienser

  • 200 g margarin (rumstempererat, ca 21-22 °C**, ej flytande)
  • 185 g strösocker
  • 1 ägg
  • ¾ tsk vaniljextrakt eller 1 tsk vaniljsocker
  • 450 g vetemjöl
  • ½ tsk salt

Gör så här:

  1. Lägg margarin och socker i en bunke och vispa ihop tills det är väl blandat, men du behöver inte få det krämigt som man gör med smör.
  2. Tillsätt ägg och vanilj. Vispa eller rör tills smeten är jämn.
  3. Häll i mjöl och salt och arbeta ihop till en deg.
  4. Platta ut degen, plasta in och kyl minst 2 timmar.
  5. Kavla ut till ca 6 mm tjocklek. Stansa ut former.
  6. Lägg på plåt och frys i 15–30 min innan gräddning.
  7. Baka i 175 °C (över/undervärme) i 9–11 min tills kakorna känns bakade men fortfarande ljusa. (De stelnar när de svalnar)

    Comments are closed